vrijdag 6 maart 2009

1-3-09 Voorpost betoging; Ons land drugsvrij!

Midland - Afgelopen zondag was het zo ver, 1 maart 2009. Wellicht een datum die u niet zoveel zegt als dat het mij doet, er was namelijk een demonstratie. En niet zomaar een demonstratie, het was een gedenkwaardige demonstratie. De demonstratie was gericht tegen het Nederlands gedoogbeleid wat criminaliteit in de hand werkt, en hele generaties met goedkeuring van de staat vergiftigd.


De betoging werd georganiseerd door de heel- Nederlandse actiegroep Voorpost, door de afdelingen uit Nederland en Vlaanderen. Voorpost stelde strikte regels voor de demonstratie, en dit had zijn resultaat. De opkomst was fantastisch, de activisten representatief en door het verbod op andere vlaggen dan de landsvlaggen stond het thema centraal. Er reden vanuit alle windstreken van Nederland en Vlaanderen toerbussen die activisten naar de demonstratiestad Maastricht reden, en dat deze bussen allemaal tot de rand toe afgeladen waren, maakte al snel duidelijk dat dit thema vele mensen raakt. Uiteindelijk was de opkomst in één woord fenomenaal, Voorpost heeft het voor elkaar gekregen om de grootste nationalistische betoging van de afgelopen 50 jaar neer te zetten.


Toen onze bussen aankwamen in Maastricht, werden wij door de, overigens zeer vriendelijke en behulpzame, politie naar de parkeerplaats geescorteerd. Hier aangekomen stroomden de bussen leeg, en hoewel we nog enkele minuten moesten wachten op de Vlaamse bussen, was de hoeveelheid activisten al overweldigend. Binnen enkele minuten stroomden er nog enkele honderden demonstranten uit de inmiddels geariveerde Vlaamse bussen, en werden de Dietse en Nederlandse vlaggen aangevuld met fier wapperende Vlaamse leeuwen. Alsof dit, aangevuld met 4 spandoeken met de eisen van Voorpost, nog niet genoeg was, waren er ook tientallen draagbare borden met de bekende plakkaten “Ons land drugsvrij” en “Nederlanders/ Vlamingen denkt aan hun toekomst”.

Voorpost had om alles in goede banen te leiden tientallen ordedienst- leden, herkenbaar aan hun ordedienstbanden. Deze mensen fungeerden als aanspreekpunt voor millitanten voor vragen, suggesties en anderssoortige informatiedeling. Toen de ordedienst hun positie had ingenomen, de spandoeken uitgerold waren en de eerste leuzen al lang weerklonken was het dan eindelijk zo ver, we konden beginnen! Om losgeslagen links- extremisten, communisten, junks en geweldsdelinquenten uit de buurt te houden van de bezorgde burgers,

werd de demonstratie begeleid door een groep van de maastrichter mobiele eenheid. Gezien de rellen, mishandelingen en vernielingen die enkele honderden meters plaatsvonden door de extreem-linkse groepering AFA, was dit niet geheel overbodig. Dat het geweld niet bij de activisten van nette nationalistische organisaties als Voorpost vandaan komt, maar veelal bij de linkse fascisten, is natuurlijk niets nieuws.


Bijna 2 uur lang stroomden de Voorposters door de straten van Maastricht, en gedurende de betoging groeide de aanhang meer en meer toen bezorgde maastrichtenaren zich bij ons aansloten. Soms wist een klein groepje linkse relschoppers in onze buurt te komen, gevolgd door wat scheldwoorden en hersenloos gebral, wat werd beantwoord met volksliederen en leuzen als “verslaafde ratten, rolt uw matten!” en “toen niet, nu niet, nooit meer gedogen!”. Echt dicht bij kwamen ze echter nooit, dankzij de Ordedienst en de behulpzame burgers in het blauw.


Toen de millitanten weer bij de bussen aankwamen, verschenen eindelijk de laffe delinquenten die toen wij al in de bussen zaten de bussen met stenen bekogelden. Dat de krakers zodanig onder invloed waren dat 99,9% van de stenen de toerbussen mistte, behoeft geen uitleg. Gelukkig was de politie met vele filmcamera’s aanwezig, en hebben zij beloofd deze ratten alsnog van hun bed te lichten en te vervolgen.

Al met al heeft de AFA haar gewelddadige gezicht wederom getoond, en heeft het Dietse volk haar stem effectief en ordentelijk laten horen tegen dit drugsbeleid.


De Nederlanden drugsvrij!

Toen niet, nu niet, nooit meer gedogen!




Kijk ook eens op: www.voorpost.org


Voor een mediaverslag kijk op: L1 en nieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten