dinsdag 17 maart 2009

WijWijWij benefiet 2009


De economische situatie voor de Nederlander verslechterd met de dag, wij staan aan de rand van een economische afgrond. Met de wereldwijde economische crisis die elke dag zijn tol vraagt van de Nederlandse bevolking, is er meer en meer behoefte aan solidariteit en steun. Ook dit jaar zal Wij-Wij-Wij zich weer actief inzetten om de behoeftige Nederlanders een hart onder de riem te kunnen steken en te steunen in deze moeilijke tijden.

Wij-Wij-Wij is een actiecomité dat de minder bedeelden onder ons wilt ondersteunen, en wil laten zien dat niemand alleen staat, hoe duister de toekomst ook moge lijken. Wij-Wij-Wij wil dit bewerkstelligen door in de kerstperiode voedsel- en ondersteuningspaketten uit te delen aan hen die dit zo hard nodig hebben. Wij-Wij-Wij wil hiermee een signaal afgeven, naar de ontvangers en de maatschappij. Want hoewel mensen elk jaar gul geven aan allerhande verre landen wordt voorbij gegaan aan het leed van de eigen bevolking. Wij kunnen dit niet langer aanzien, en derhalve is Wij-Wij-Wij ontstaan, als sociale tegenhanger, voor en door de Nederlanders zelf.

2008 was het jaar van hoop, hoop op betere tijden, hoop op verandering. Medio 2008 werd door een aantal sympathisanten van Wij-Wij-Wij het eerste benefietconcert georganiseerd. Vanuit de financiele basis die gelegd werd door de opbrengsten en gulle donaties van vele bezorgde Nederlanders kon een start worden gemaakt met Wij-Wij-Wij. In het najaar van 2008 opende de opgave-pagina op de webstek van Wij-Wij-Wij, waarmee mensen opgegeven konden worden voor de Wij-Wij-Wij steunpakketten. Binnen korte tijd stroomden de opgaven binnen, wat wederom het bestaansrecht van Wij-Wij-Wij bevestigde. In december 2008 was het tijd om de beloften waar te maken, en woorden om te zetten in daden. In de weken voor de kerstdagen, werden door sympathisanten van Wij-Wij-Wij de pakketten rondgebracht. Het aantal pakketten wat verspreid werd liep in de tientallen, en de reacties waren meer dan eens overweldigend. Bij ouderen, gezinnen en alleenstaande Nederlanders werden pakketten rondgebracht waarmee dezen een goed kerstmaal tegemoet konden gaan. Al met al kunnen we met opgeheven hoofd terugkijken op 2008, en mogen we allemaal trots zijn op het resultaat. Een resultaat dat door eenieder van jullie is mogelijk gemaakt, dankzij jullie steun, donaties en anderssoortige medewerking.

Om in 2009 gevolg te kunnen geven aan de succesvolle afloop van 2008, kan Wij-Wij-Wij ook dit jaar alle steun gebruiken. Derhalve wordt ook dit jaar weer door sympathisanten van Wij-Wij-Wij een benefietconcert georganiseerd, waarvan de gehele winst ten goede komt van Wij-Wij-Wij. Voor jullie een moment van ontspanning, onderlinge vriendschappen en een moment om bij te dragen aan het geluk van velen van ons. Wij-Wij-Wij is een initiatief van ons allen, en kan niet bestaan zonder de jullie inzet en bijdragen. Een leuke avond voor jullie, en een fantastisch kerstfeest voor velen die het zo kunnen gebruiken. Komt daarom allen, en verlies het doel nooit uit het oog.


Samen staan we sterk, niemand staat alleen

Wij-Wij-Wij

WijWijWij.com


Midlander:


Tijdens het surfen op het wereld-wijde-web kwam ik volgende oproep tegen. Daar ik comité WijWijWij steun de oproep aan iedereen om te gaan, voor een leuke avond, en voor de minderbedeelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten